CTST B.V. introduceert Solid-Liquid (SL) separator. - Bouman Industries

CTST gevestigd te Almelo heeft in 2017 een nieuw product de SL (Solid-Liquid) separator ontwikkeld om deeltjes uit vloeistof stromen te scheiden, zonder gebruik te maken van chemicali├źn.  De verschillende uitvoeringen van de SL separatoren hebben een verwerkingscapaciteit van 30 liter tot 4000 liter per uur.

De technologie wordt op dit moment gebruikt voor het herwinnen van silica deeltjes uit proceswater, mangaan oxide te scheiden van een afvalwater stroom, en het verwijderen van deeltjes uit een olie voor de voedingsmiddelen industrie. Verder wordt onderzocht of de methode gebruikt kan worden voor het winnen van zetmeel uit afvalwater en het verwijderen deeltjes uit biodiesel.

Mocht u vragen hebben over de SL Separator dan kunt u contact op nemen met:
CTSTwente BV, telnr.: 0031-545-272434 of een mail sturen naar Info@CTSTwente.com.

Ons sales team en engineers zijn u graag behulpzaam voor het maken van de juiste keuze.